Suoraan sisältöön

Suomen tasavallan presidentti

Suomen tasavallan presidentti
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi

Tasavallan presidentin kanslia FlickrissäTasavallan presidentin kanslia InstagramissaTasavallan presidentin kanslia TwitterissäTasavallan presidentti TwitterissäTasavallan presidentti Facebookissa

Kuvagalleria

Nuorten asia on meidän asia

Kultaranta-keskustelut

Presidentti Niinistö Maailman lehdistönvapauden päivänä: Ilmaisunvapaus demokraattisten yhteiskuntien ydin

Presidentti Niinistö ja Unescon pääjohtajan Irina Bokovan. Kuva: Katarina Koch/OpetusministeriöTasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui Maailman lehdistönvapauden päivän palkinnonjakotilaisuuteen tiistaina 3. toukokuuta. Puheenvuorossaan presidentti Niinistö painotti ilmaisunvapauden olevan demokraattisten yhteiskuntien ytimessä. "Ilmaisunvapauteen, kuten kaikkiin vapauksiin, sisältyy myös vastuu. Se kulkee käsi kädessä rehellisyyden ja totuuden kanssa. Sananvapautta ei saa käyttää väärin, eikä vihapuhetta pidä suvaita”, presidentti Niinistö sanoi. 
Lue lisää »

 

Presidentti Niinistö tapasi Ruotsin pääministerin – myös Nato-selvitys aiheena

Presidentti Niinistö tapasi Ruotsin pääministerin – myös Nato-selvitys aiheena

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi Ruotsin pääministerin Stefan Löfvenin Tukholmassa lauantaina 30. huhtikuuta. Esillä olivat Itämeren ja Pohjois-Euroopan turvallisuustilanne sekä ä ulko-, turvallisuus- ja puolustuspoliittinen yhteistyö. Myös Suomessa juuri julkistettu Nato-selvitys oli keskustelussa esillä.
Lue lisää »

 
© Tasavallan presidentin kanslia Mariankatu 2, 00170 Helsinki, puh: (09) 661 133, Fax (09) 638 247
   Tietoa verkkopalvelusta   webmaster[at]tpk.fi