Suoraan sisältöön

Suomen tasavallan presidentti

Suomen tasavallan presidentti
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi

Tasavallan presidentin kanslia FlickrissäTasavallan presidentin kanslia InstagramissaTasavallan presidentin kanslia TwitterissäTasavallan presidentti TwitterissäTasavallan presidentti Facebookissa

Kuvagalleria

Nuorten asia on meidän asia

Kultaranta-keskustelut

Presidentti Niinistö Münchenissä: Onko pahempaa vielä tulossa vai parempaa, rakentavaa?

Copyright © Tasavallan presidentin kansliaVuoden 2014 alussa kukaan Euroopassa ei osannut ennakoida tulevaa pakolaiskriisiä, Ukrainan tilannetta eikä Venäjän osallisuutta Syyriaan, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoi Münchenin turvallisuuskonferenssissa lauantaina 13. helmikuuta. Presidentiltä kysyttiin, mikä häntä pitää öisin hereillä. "Emme vielä tiedä, mitä tuleman pitää. Se voisi pitää meitä hereillä, mutta minä mieluummin unelmoin. Voiko mitään pahempaa vielä tapahtua? Vai voiko tapahtua jotain parempaa, jotain rakentavaa?"
Lue lisää »

 

Presidentti Niinistö tapasi Venäjän pääministerin: Venäjä ja Suomi ovat turvallisia maita

Presidentti Niinistö tapasi Venäjän pääministerin: Venäjä ja Suomi ovat turvallisia maita

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin Münchenin kansainvälisessä turvallisuuskonferenssissa perjantaina 12. helmikuuta. Tapaamisessa olivat esillä mm. pakolaiskriisi, talous sekä Syyria ja Ukraina. On hyvä, että keskusteluyhteydet Suomen ja Venäjän välillä ovat avoimet, presidentti Niinistö totesi tapaamisen alussa. Myös pääministerit sekä sisäministerit ovat keskustelleet äskettäin pakolaiskriisistä.
Lue lisää »

 
© 2012 Tasavallan presidentin kanslia Mariankatu 2, 00170 Helsinki, puh: (09) 661 133, Fax (09) 638 247
   Tietoa verkkopalvelusta   webmaster[at]tpk.fi