Salta tårtor:
Smörgåstårta med ren
Smörgåstårta med rom
Smörgåstårta med kräftor
Morots-spenattårta
Karelska piroger med olika pålägg:
-rispirog med skinka och ost
-potatispirog med rökt kalkon
-kornpirog med basturökt fårfiol
-morotspirog med örtkryddad färskost
Snittar:
Snittar med lax och böckling
Snittar med strömmingstartar
Snittar med kallrökt sik
Salta tilltugg:
Tartelett med rökt lax
Tartelett med purjolök
Pepparkakstartelett med blåmögelost
Rågtartelett med getost
Petit-chou med rökt siklöja
Petit-chou med gåsfyllning
Empanadas med rostbiff
Empanadas med grönsaker och sesamfrön
Pastej med inbakade siklöjor
Pastej med inbakad skogssvamp
Småvarmt:
Krokett med braxen
Kålrot med svampfyllning
Rotsaks-tartarsås
Finska ostar:
Fuuga (gräddost)
Willebrand (komjölksost av cheddartyp)
Lunsmanni (komjölksost av cheddartyp)
Savuhilma (komjölksost av tilsitertyp)
Tahdonvoima (getost av goudatyp)
Ekologisk brödost
Tårtor och bakelser:
Svartvinbärs- yoghurt tårta
Tjinuski-lingontårta
Ellen Svinhufvud-tårta
Hallon-vitchokladkaka
Blåbärs-rågmyslikaka
Alexandersbakelse med blåbärssylt
Potatisbakelse med vit choklad och röda vinbär
Potatisbakelse med lingon
Havtornskaka
Hallonkaka
Krusbärsbebe
Jordgubbsbebe
Tranbärsmuffins
Småbröd:
S-formade småbröd
Skedbröd
Pepparkakor
Frukt:
Äpplen från Gullranda
Sötsaker:
Chokladtryffel
Helmjölkskarameller
Drycker:
Rättvisemärkt ekologiskt kaffe
Rättvisemärkt ekologiskt te
Äppelsaft från Gullranda
Käll-och mineralvatten
Lingonlemonad
Lageröl
Röd-och vitvin (med och utan alkohol)
Slottets bål