Presidentti Niinistö Pohjois-Pohjanmaalle

Tasavallan presidentin kanslia
Tiedote 61/2013
25.11.2013

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee viikonloppuna Pohjois-Pohjanmaalla Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Oulussa. Matka alkaa perjantaina 29. marraskuuta Kuusamon Ruka-tunturilta, jossa presidentti Niinistö seuraa hiihdon maailmancupin avauskilpailuja. Presidentti Niinistö on kilpailujen suojelija, ja hän esittää tervehdyksensä hiihtostadionilla klo 16.50 ennen mäkihyppykilpailun alkua.

Lauantaina 30. marraskuuta presidentti Niinistö jatkaa Pudasjärvelle, jossa hän puhuu ja tapaa kaupunkilaisia avoimessa yleisötilaisuudessa Pudasjärven torilla klo 12.30 alkaen. Pudasjärven kaupunki tarjoaa tilaisuudessa porokeittoa. Lisäksi vierailuohjelmassa on tutustuminen moderniin hirsirakentamiseen Kontiotuotteen tehtaalla.

Iltapäivällä presidentti Niinistö siirtyy Ouluun, jossa radioidaan suorana tasavallan presidentin kyselytunti Ylen Oulun studiolla klo 15 – 15.55. Ohjelmaan voi lähettää etukäteen kysymyksiä ja se on kuultavissa Yle Radio 1:ssä. Lisätietoa ja ohjeet kysymysten lähettämiseen Ylen verkkosivuilla.

Sunnuntaina 1. joulukuuta presidentti Niinistö osallistuu Oulussa järjestettävään veteraanijuhlaan.