Tasavallan presidentin esittely Kultarannassa

Copyright © Tasavallan presidentin kanslia
Presidentti Niinistö tarjosi raparperimehut ennen esittelyä. Copyright © Tasavallan presidentin kanslia

Tasavallan presidentin esittely pidettiin Kultarannassa perjantaina 28. kesäkuuta. Valtioneuvoston jäsenet saapuivat esittelyyn pääministerin sijaisen, sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon johdolla.

Presidentti Niinistö tarjosi Kultarannan pihalla raparperimehut. Ministereiltä hän sai lahjaksi Pekka Tuurin luontokuvateoksen Vedenalainen Suomi. Esittelyn jälkeen presidentti ja valtioneuvoston jäsenet nauttivat yhdessä lounaan.

Tasavallan presidentin esittely pidettiin Kultarannassa perjantaina 28. kesäkuuta. Valtioneuvoston jäsenet saapuvat esittelyyn, adjutantti ottaa vieraat vastaan. Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb ja sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko selaavat presidentin lahjakirjaa. Ympäristöministeri Ville Niinistö ja maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen ihailevat puutarhaa.
Presidentti Niinistö tervehtii pääministerin sijaista, sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko ja valtioneuvoston jäseniä. Presidentti Niinistö sai ministereiltä Pekka Tuurin luontokuvateoksen Vedenalainen Suomi. Kultarannan raparperimehut ennen esittelyn alkua.