Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton tarjoilu 6.12.2016

Suolaiset tuotteet

Mäti-kalavoileipäkakkua
Savuporovoileipäkakkua
Vorschmack-kakkusia
Mätivohvelipikareita
Lohi-ruispiirasta
Muikku-ruispiirasta
Hauki-ruischipsejä
Kinkku-perunarieskakääryleitä
Saunapalvilammaspiirakoita
Metsäsienivohvelipikareita
Nyhtökaura-suppilovahvero-ohukaiskääryleitä
Nauris- ja porkkanapiirakoita
Punajuuri-keltajuuriterriiniä
Kotimaisia pienjuustoloiden juustoja

Makeat tuotteet

Vadelmakermakakkua
Ellen Svinhufvud -kakkua
Tyrnituorejuustokakkua
Mustikkakukkoa
Lusikkaleipiä
Ruispiparkakkuja
Suklaa- mokka- ja nougattryffeitä
Vadelma-, päärynä- ja ananasmarmeladia

Juomat

Reilun kaupan luomukahvia ja -teetä
Linnan perinteistä boolia
Puna- ja valkoviiniä
Karpalolimonadia
Pienpanimo-olutta
Vettä

Yhteistyötä ravintola-alan oppilaitosten kanssa on jatkettu: tänä vuonna mukana on tarjoilijaoppilaita Lapin matkailuopistosta Rovaniemeltä ja kokkioppilaita Raision seudun koulutuskuntayhtymän aikuisopisto Timalista.