Suoraan sisältöön

Suomen tasavallan presidentti: Presidenttifoorumi

Suomen tasavallan presidentti
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
Uutiset, 16.1.2012

Presidenttifoorumin aiheena nuoret ja tulevaisuus

Tasavallan presidentin kanslia
Tiedote 16.1.2012

Tasavallan presidentti Tarja Halosen järjestää torstaina 19. tammikuuta Presidenttifoorumin teemalla Nuoret ja tulevaisuus. Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella siitä, miltä Suomi ja maailma näyttävät nuorten näkökulmasta. 

Järjestyksessään 20. Presidenttifoorumiin on kutsuttu poliittisten nuorisojärjestöjen, opiskelijajärjestöjen sekä muiden kansalais- ja nuorisojärjestöjen edustajia ja aktiivisia vaikuttajia. Presidentti Halosen lisäksi pyydetyn alustuspuheenvuoron käyttää Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n puheenjohtaja Hanna-Mari Manninen. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kehityspäällikkö Ville Blåfield.

Presidenttifoorumeita on presidentti Halosen aloitteesta järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Aiempien foorumeiden teemoina ovat olleet suomalaisen työn kilpailukyky, osaaminen ja innovaatiot, ulkopolitiikka, vanhustenhuolto, Itämeri, suvaitsevaisuus, kuntapalvelut, Suomen historian vaietut vuodet, muutosten Suomi, perus- ja ihmisoikeudet, työllisyys ja työttömyys, ilmastonmuutos, lähisuhdeväkivalta, globalisaatio ja YK:n vuosituhattavoitteet, rauhanturvaaminen ja kriisinhallinta, arktiset alueet, kestävä kehitys, kulttuuri sekä Euroopan ja maailman tila.

 

Tulosta
Bookmark and Share
Tämä dokumentti

Päivitetty 19.1.2012

© 2012 Tasavallan presidentin kanslia Mariankatu 2, 00170 Helsinki, puh: (09) 661 133, Fax (09) 638 247
   Tietoa verkkopalvelusta   webmaster[at]tpk.fi