Suoraan sisältöön

Suomen tasavallan presidentti: Tiedotteet ja uutiset

Suomen tasavallan presidentti
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
Uutiset, 9.11.2005

Presidentti Halonen vieraili Keravalla ja Mäntsälässä

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi vierailivat Keravalla ja Mäntsälässä keskiviikkona 9. marraskuuta 2005. Keravalla presidenttiparin käyntikohteita olivat Keski-Uudenmaan ammattikoulutusyhtymä ja Keravan vankila. Mäntsälässä presidentti Halonen ja tohtori Arajärvi tutustuivat mm. Saaren kartanoon, Anttilan asuinalueeseen ja oikoratahankkeeseen.


Keski-Uudenmaan ammattikoulutusyhtymän opiskelija Janita Kauppinen esitteli presidentti Haloselle ”Simu Ky.”-virtuaaliyhtiötä. Kuva: Lehtikuva

Keravalla presidentti Halonen ja tohtori Arajärvi saivat esittelyn Keski-Uudenmaan ammattikoulutusyhtymästä, Keravan ammattiopistosta ja Laurea-ammattikorkeakoulun Keravan toimipisteestä. Lisäksi heille esiteltiin laitosten tarjoamia koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksia. Keravan vankilassa presidenttipari vieraili selliosastojen lisäksi nuoriso-osaston monitoimihallissa, puuverstaassa sekä kuntouttavalla vankiosastolla.

Mäntsälässä Saaren kartanossa ohjelmassa oli tutustuminen Mäntsälän ammattiopiston maatalous-, puutarha- ja luontoalan ja Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan Saaren yksikön toimintaan. Lisäksi presidenttipari tutustui eläinklinikkaan.

Presidentti Halonen tapasi vierailunsa aikana myös Keravan ja Mäntsälän kuntien edustajia.

Tulosta
Bookmark and Share
Tämä dokumentti

Päivitetty 15.11.2005

© 2012 Tasavallan presidentin kanslia Mariankatu 2, 00170 Helsinki, puh: (09) 661 133, Fax (09) 638 247
   Tietoa verkkopalvelusta   webmaster[at]tpk.fi